Loading...

Info

slide-02-1.jpg

Wie zijn we

Wij zijn een cadeauwinkel in Rotterdam. Zoek je een ander cadeau, uniek, origineel, apart, net iets anders of een gadget. Misschien vindt je iets bij ons of kom je op een idee. Wij hopen in ieder geval dat je bij ons iets kunt vinden.
We zijn begonnen voor de man die een gadget zoekt of een cadeau zoekt voor zijn vriendin of vrouw. Tegenwoordig vinden ook de dames steeds vaker onze winkel. Leuk toch ! Stiekem hebben we nu ook cadeautjes speciaal voor hun uitgezocht.

Een deel van ons assortiment kan je ook in onze webshop vinden. meer te vinden is er in onze winkel.

Foto’s van de winkel

  • Constante uitbreiding assortiment.

  • Heel uiteenlopend aanbod.

  • Kado's in elke prijsklasse.

Onze shop

Leuke, aparte, unieke en miskopen. Maar vaak is de miskoop voor de een, een juweel voor de ander. En wat jij niet leuk vind, is voor de ander geweldig.

Tips

We staan altijd open voor tips voor leuke nieuwe producten.

Interessante feitjes

Kijk naar ons wisselende aanbod van kado’s, gadgets en ware kunstwerken.

01

Gratis verzenden

Gratis verzenden hebben we niet en bestaat niet, of het zit al in de prijs. De vervoerder werkt niet gratis, verpakking is niet gratis en waarschijnlijk de persoon die het inpakt ook niet.

02

14 dagen Retour garantie

Als het niet naar wens is kan je het product zonder opgaaf van redenen terug sturen. Liever zonder opgaaf van redenen, behalve als het defect is.

04

Inpakken

Bij het afrekenen in de webshop kan je kiezen voor pakpapier. Helaas hebben we deze optie op dit moment niet.

05

Prijs garantie

We hebben geen beste prijs garantie. Het is zoals het is.

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken. Wij maken verder geen gebruik van deze gegevens. Door OK te klikken gaat u accoord hiermee.