Loading...

Info

1010cph Sphere Bubl Mini

Wie zijn we

Wij zijn een cadeauwinkel in Vlaardingen. Zoek je een ander cadeau, uniek, origineel, apart, net iets anders of een gadget. Misschien vindt je iets bij ons of kom je op een idee. Wij hopen in ieder geval dat je bij ons iets kunt vinden.
Begonnen zijn we met de website voor de man die een gadget zoekt voor zichzelf of voor een vriend. Later ook nog als hij een cadeau voor zijn vriendin of vrouw zoekt.
Tegenwoordig vinden ook de dames steeds vaker onze (web)winkel. Leuk toch ! Stiekem hebben we nu ook cadeautjes speciaal voor hun uitgezocht, waaronder ook steeds meer woon accessoires.
Een deel van ons assortiment kan je in onze webshop vinden, echter meer is er te vinden in onze winkel.

 

Met vriendelijke groeten Linda en Robert en tot ziens in de winkel.

FOTO’S VAN DE WINKEL

  • Constante uitbreiding assortiment.

  • Heel uiteenlopend aanbod.

  • Kado's in elke prijsklasse.

Onze shop

Leuke, aparte, unieke en miskopen. Maar vaak is de miskoop voor de een, een juweel voor de ander. En wat jij niet leuk vind, is voor de ander geweldig.

Tips

We staan altijd open voor tips voor leuke nieuwe producten.

Nabestellen

Als er boven de bestelknop staat: Beschikbaar via nabestelling. Dan betekent dit dat wij het al besteld hebben bij onze leverancier, maar nog wachten tot we het binnen hebben. Vaak nieuwe artikelen die voor het eerst moeten binnenkomen.

nabestelling

Interessante feitjes

Kijk naar ons wisselende aanbod van kado’s, gadgets en ware kunstwerken.

01

Gratis verzenden

Gratis verzenden bestaat niet, of het zit al in de prijs. De vervoerder werkt niet gratis, verpakking is niet gratis en waarschijnlijk de persoon die het inpakt ook niet.

02

14 dagen Retour garantie

Als het niet naar wens is kan je het product zonder opgaaf van redenen terug sturen. Liever zonder opgaaf van redenen, behalve als het defect is.

03

Support (your locals)

Er is hier maar 1 team; Linda en Robert. Ook als je vragen hebt etc. weet je dat er iemand is die je persoonlijk beantwoordt aan de telefoon of per mail.

04

Verpakking

Wij proberen zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal te recyclen, kijk dus niet raar op dat uw cadeau in een gebruikte doos, eventueel met hergebruikt verpakkings materiaal binnen komt.

05

Inpakken

Bij het afrekenen in de webshop kan je kiezen voor pakpapier. Helaas hebben we deze optie op dit moment niet.

06

Prijs garantie

We hebben geen beste prijs garantie. Het is zoals het is.